14 Ekim 2013 Pazartesi

Yobazlar Müslüman Değildir!


Gayrimüslim arkadaşlar ''Müslümanım diyen adamlar kafa kesiyor bu nasıl din'' vs. diye sürekli söylüyorlar,çok defalar açıklamamıza rağmen tekrardan genel olarak cevap veriyoruz.

Böyle vahşet dolu din yok,din bunu emretmez. İnsan kesen vahşileri Müslüman sanmayın,El Kaide gibi bağnaz insan katleden,insan yakan teröristler Müslüman değildir. Münafık ve müşriktir bunlar, dini kullanan dinden hiç anlamayan adamlar bunlar.

 Kuran'ın bir yerine uyuyorlar yani sadece savaş ayetlerine uyuyorlar halbuki ölme-öldürme savaş dışında yasaktır Kuran' da,hatta savaş bile zorunlu olmadıkça dayanabildiğin en son noktada emrediliyor. Mekke'de Müslümanlar öldürülüp, işkence görürken Peygamberimiz Sav savaşmadı bile karşı koymadı o çok sevdiği şehrini terketti ama putperestler Müslümanları gittiği Medine'de bile rahat bırakmadılar savaşa zorladılar. Yobazlar da böyle nefret doludur. Kuran'da ki sevgi,merhamet,af,kardeşlik gibi ayetleri dinlemiyorlar veya Kuran'ı bu konuda yeterli bulmuyorlar.Halbuki Allah Kuran yeterlidir diyor ama bunlar Kuran'ı bırakıp kendi sapkın liderlerine yada hadis diye uydurulan hurafelere inanıp ona göre bir din yaşıyorlar Kuran'a ters olsa bile.

Allah Kuran'da masum canı almanın karşılığının cehennem olduğunu bildiriyor. Allah esire bile iyi davranmayı emreder kaldı ki bizim bi Çanakkale savaşımız vardır. Düşmana bile yapılan insancıl muamele vardır. Müslümanlık böyledir gerekirse düşmanını sırtına alır, cephesine götürür, güvenliğini sağlar niye Allah'ı sevdiği için, Allah böyle emrettiği için.

İslam'ın yani Kuran'ın Müslümanlar nezdinde çok anlaşılmadığı konusunda mutabıkız. Doğru Müslümanların yarısı Kuran'ı gereği gibi yaşamıyorlar. Bu yüzden de bağnazlık oluşuyor. Allah kuranda sizi Allah ile aldatmasınlar buyuruyor. Her ALLAHUEKBER diyeni Müslüman sanmayın. Hz.Ali,Hasan ve Hüseyin'i öldüren bağnazlarda bunu Allah için yaptıklarını söylüyorlardı.Yobazlığın boyutunu görebiliyor musunuz !

Ateizmden çok daha büyük beladır bağnazlık.10 ateist 1000 bağnazdan iyidir.Allah iki yüzlü,yalancı yobazları inkar edenlerden bile daha şiddetli azaba çekeceğini bildirir.Müslümanlık, Kuran Müslümanlığı olduğunda bu şiddet gösterileri de ortada kalmaz.Kuran demokratiktir,güzelliğin yaşanmasını tavsiye eder,insanlara güzel konuşmayı emreder,şefkatli ve iyidir.Kimsenin inancına karışmaz,tebliğ emreder ama asla zorlamaz.

Allah haram etmiş zorlamayı baskı yapmayın diyor ama bağnaz anlayış gidiyor insan katlediyor,çocuk katlediyor kafasını kesiyor,sopayla dövüyor.İnsanların çoğu Kuran'ı bilmiyorlar hatalı anlıyorlar ve bunu bilerek yapanlarda var.Kuran bağnazlığa karşıdır,insanı öldürmeye karşıdır,sevgiyi esas alır,özgürlüğü savunur.Kimsenin inancına karışmaz,karışanlar varsa baskı yapan nefretle davrananlar Kuran'ı bilmiyorlar demektir.

Yazının başında Peygamberimiz (sav) Medine'ye gitmesinde ki sorunu paylaştık ama seneler sonra tekrar ordusu ile Mekke'ye girdiğinde ne bir putperese ne bir Mecusiye ne de bir Yahudiye zulm etmedi.Hemen Mekke anlaşması yapıldı ve Müslümanlara verilecek haklardan tüm Mekke halkına sağlanacağını bildirdi. İsteyen istediği gibi ibadet yapılmasına izin verildi. Aynen Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u aldığında Hristiyanlara verdiği haklar,özgürlükler gibi.  

Yobazlar Müslüman değildir ve bir Müslümanda da asla Yobazlık olmaz..

0 yorum:

Yorum Gönder